maandag 23 januari 2012

In the meantime...

... zijn we naar de dokter geweest, heb ik examens afgelegd en een reis geboekt (min of meer). 
First things first: de kaakchirurg heeft niet moeten snijden, goddank. De nacht ervoor is het abces op mijn wang min of meer 'geklakt' waardoor a) ik een giga-hoeveelheid pus heb moeten slikken (verschietachtig als je in je bed ligt) en b) de kaakchirurg wat heeft zitten 'koteren' in het gemaakte gaatje en de overtollige viezigheid eruit heeft gehaald. Pijnlijk maar het is nu proper. Nog een antibioticakuur uitnemen en dat zou het moeten zijn, dan. Woensdag was toch wel een hoogtepunt, met een wang ter grootte/dikte van een tennisbal. Vies, vies, viieeees!
Examens kabbelen ondertussen gezellig voort. Nog twee, en die zijn er echt wel teveel aan. Maar na regen komt zonneschijn en dus bijten we door. Op het programma: volgend weekend een ontspannende tweedaagse in Leiden met het Lief, om er daarna weer volle bak in te vliegen. Lesvrije week, zeg je? Think again. Groepswerken beginnen te naderen (allezja, de deadlines dan) en we mogen beginnen de handen uit de mouwen te steken...
En dan het reisje (citytrippen bij de noorderburen valt niet onder de noemer Reizen met een grote R): oostkust van Amerika, hier komen we! De reisroute en het aantal dagen liggen zo goed als vast, nu nog de vliegreis, een auto en een bed om in te slapen (als het even kan)... Mei zag er nog nooit zo ver uit. 
First things first, however. School afwerken, een job scoren en een dak boven mijn (ons) hoofd vinden. 
Tik tak, tik tak...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten